maandag 25 maart 2013

Stempelen


Een paar weken geleden werd een van onze inpak idealen waar. We kregen een stempel. Een stempel met ons logo. Stempelen was namelijk geweldig, een feestje vroeger op school. Hele randen stempelde je gewoon in het wilde weg. Op alles wat je mooi vond; om het nog een beetje mooier te maken zeg maar. Nou dat was dus ook het idee van onze eigen logo-stempel. Een laatste finishing touch, die je dan met een zwierige doch ferme armbeweging zo op het etiket kan zetten; zodat het pakketje nog mooier werd dan het al was. Half op het doosje (of envelop) en half op het etiket. Heel authentiek. We zagen het helemaal voor ons. Alleen blijkt dat stempelen valt onder de categorie; knutselen voor gevorderen. Wanneer je namelijk geen harde ondergrond hebt, krijg je slechts de helft of zelfs maar een kwart van de stempel op het pakketje. 




Dat gebeurde mij dus al enkele keren. Ga je dan alles weer uitpakken, etiket opnieuw afdrukken en opnieuw stempelen of zet je gewoon op de zijkant van het doosje nog een keer een stempel, zodat de ontvanger wel kan zien wat de bedoeling was? Dilemma hoor, uiteindelijk maar besloten dat stempelen een kunst is die enige oefening vereist, dus nu geef ik op ieder pakketje wat ik zelf binnen krijg een stempel, of twee of een hele rand, gewoon omdat het zo leuk is. En om ervaring op te doen natuurlijk. Zodat ik al onze pakketjes straks met volmaakte mooie, duidelijke stempels op de post kan doen. De pakketjes van afgelopen weken hadden echter hier en daar nog een miskleun. Dus heb je je af zitten vragen wat toch die ondefinieerbare zwarte vlek half op het etiket was, dan weet je nu dat dat onze stempel was.  Wel heel authentiek en nog handwerk op de koop toe! 

2 opmerkingen:

  1. Mijn stempel was overigens prachtig gelukt, wat een leuk pakketje om te ontvagen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha, geweldig lien, en wat zijn jullie goed bezig!! prachtige site, mooie spullen en een heeeel leuk blog! xxx sanne renkum
    ps morgen hier rommelmarkt in de kerk, als ik zon boom zie..

    BeantwoordenVerwijderen